De specialist in uw buurt

Thijssen Autobanden in Limburg is een echt familiebedrijf. Hierdoor is er een sterke verbondenheid met het bedrijf en de producten. Bij ons kunt u vertrouwen op een schat aan kennis en deskundigheid. Kwaliteit en uw veiligheid staat bij Thijssen Autobanden voorop

Compleet servicepakket

Thijssen Autobanden in Limburg is opgericht in 1951. Het bedrijf is steeds van vader op zoon overgegaan. Vanaf 1985 wordt het geleid door de broers John en Ad. Onze dienstverlening is steeds verder uitgebreid, waardoor we u nu een compleet servicepakket kunnen aanbieden. U kunt bij ons dus ook terecht voor advies, montage en onderhoud aan uw uitlaat, accu, schokdemper, remblokken en remschijven. We hebben een uitgebreide keus in (sport)wielen voor uw luxe auto, 4x4 of bestelwagen.

Specialist in luxe autobanden

Thijssen Autobanden in Limburg is gespecialiseerd in luxe autobanden, waaronder Continental, Michelin, Good-Year, Dunlop, Vredestein, Bridgestone, Gislaved en natuurlijk ons huismerk Eurotyre. Deze worden in Europa geproduceerd in de fabrieken van de grote Duitse bandenfabrikant Continental en bieden u dus een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.

Lid van Eurotyre

Autobanden Thijssen in Limburg is lid van de Europese organisatie Eurotyre. Doordat we aangesloten zijn bij dit Europese netwerk van bandenspecialisten, kunnen wij u niet alleen banden en producten aanbieden tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, maar bieden wij u ook een aantal extra services: pechservice door heel Europa en wij onderhouden voor u de contacten met leasemaatschappijen. Heeft u een lease-auto, dan kunt u zonder afspraak bij ons terecht.